Μήνυμα για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

panelinies 2024

Αγαπητά παιδιά,

η πολύμηνη προσπάθειά σας, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των οικογενειών σας, φτάνει στο τέλος. Με ψυχραιμία και πνευματική εγρήγορση, όλα θα πάνε καλά.

Προσπαθήστε να ελέγξετε το άγχος σας και να κοιμηθείτε αρκετά, ώστε να είστε ξεκούραστοι. Σκεφτείτε θετικά! Η καλή ψυχολογία και η θετική πνευματική στάση είναι το ισχυρότερο όπλο στην προσπάθειά σας για επιτυχία. Θυμηθείτε ότι μετά τις εξετάσεις μια νέα σελίδα ξεκινά στη ζωή σας. Με την είσοδό σας στο πανεπιστήμιο επιτυγχάνεται ένας πρώτος σημαντικός στόχος και σίγουρα θα νιώσετε περήφανοι που τα καταφέρατε. Αν πάλι κάτι δεν πάει καλά,  η ζωή  δε σταματά εδώ. Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σας αλλά δεν είναι το σημαντικότερο. Θα ακολουθήσουν άλλες στιγμές πολύ πιο καθοριστικές. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε τώρα, θα έχετε κι άλλες ευκαιρίες, είτε μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων, είτε πέρα από αυτές. Να σκέφτεστε ότι δεν οφείλετε να αποδείξετε τίποτα σε κανένα και δεν είναι ο σκοπός σας να ευχαριστήσετε κάποιους.

 Επικεντρωθείτε λοιπόν στο στόχο σας με ψυχική ηρεμία και διεκδικήστε το μέλλον σας έχοντας αισιοδοξία, σιγουριά και πίστη στις δυνάμεις σας! 

Εύχομαι ολόψυχα δύναμη και κάθε επιτυχία σε όλες τις υποψήφιες και όλους τους υποψήφιους!

Αλέξανδρος Γκιτζίρης

Σχετικά Άρθρα