Οι καθηγητές μας

alekos

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΙΤΖΙΡΗΣ

Γεννήθηκε το 1971 στην Τρίπολη, όπου και διαμένει. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του πήρε υποτροφία από το κοινωφελές ίδρυμα Αφ/ών Μπάκαλα και το φοιτητικό επίδομα επίδοσης της Εργατικής Εστίας. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και εκπαιδευτικά συνέδρια. Έχει λάβει δίπλωμα μεταπτυχιακής επιμόρφωσης στην «Ανοικτή και εξ΄ Αποστάσεως Εκπαίδευση» (2002) και στη “Διοίκηση Ολικής Ποιότητας” (2013) από το ΕΑΠ. Επίσης ολοκληρώνοντας τις Θεματικές Ενότητες “Η εξέλιξη του παιδιού στο κοινωνικό περιβάλλον”,”Εκπαιδευτική Έρευνα στην Πράξη” και “Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων” το 2012 έλαβε με άριστα το δίπλωμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης (Masters in Education) του ΕΑΠ “Σπουδές στην Εκπαίδευση”. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική («CAMBRIDGE PROFICIENCY») και Γαλλική γλώσσα («DΑLF»), καθώς και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Κατά τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός με τις ειδικότητες του Ουλαμαγού Μέσων Αρμάτων και του Τμηματάρχη Επιτελικού Γραφείου. Εργάστηκε ως καθηγητής σε σεμινάρια του ΟΑΕΔ και στα ΙΕΚ Τρίπολης. Επίσης χρημάτισε διευθυντής σπουδών στο Φροντιστήριο του Α. Κατσικερού και δίδαξε φιλολογικά μαθήματα στα Φροντιστήρια Μ.Ε. «ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ» ΚΑΙ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Από το 2002 διευθύνει το ομώνυμο φιλολογικό φροντιστήριο στην Τρίπολη. Έχει επεξεργαστεί πολυπληθείς σημειώσεις για όλα τα φιλολογικά μαθήματα και εργάζεται για την έκδοση βιβλίων. Από το 2002 είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Τσιακοπούλου. Οι αγαπημένες του ασχολίες είναι το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και άρθρων, το ίντερνετ, ο αθλητισμός, οι πολεμικές τέχνες (είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο TAE-QWON-DO), η μουσική κι o χορός.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1975 στην Τρίπολη, όπου και διαμένει. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τις σπουδές της λάμβανε υποτροφία από το κοινωφελές ίδρυμα Αφ/ων Μπάκαλα. Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα («CAMBRIDGE PROFICIENCY»), επαρκώς τη Γερμανική καθώς και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.Έχει συμμετάσχει σε πολλές συστηματικές και σωστικές ανασκαφές κι εργάστηκε ως καθηγήτρια φιλολογικών μαθημάτων στο Φροντιστήριο Μ.Ε. «ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ». Από το 2002 εργάζεται στο φροντιστήριό μας με εξειδίκευση στην Ιστορία. Οι αγαπημένες της ασχολίες είναι το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και άρθρων για την Αρχαία Ελλάδα, το θέατρο, ο κινηματογράφος, η μουσική κι o χορός.

panagihota2

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1978 στην Τρίπολη όπου και διαμένει. Αποφοίτησε από το τμήμα της κλασσικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και το χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία. Στο φροντιστήριο μας έχει αναλάβει τη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Νεοελληνικής Γλώσσας. Της αρέσει η μουσική και το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων.

female200

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1981 στην Τρίπολη όπου και διαμένει. Είναι απόφοιτος της κλασσικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά καθώς και το χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία. Στο φροντιστήριο μας έχει αναλάβει τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών. Της αρέσει ο αθλητισμός (μέλος ομάδας στίβου και ομάδας ρυθμικής κι ενόργανης γυμναστικής), η μουσική( μέλος χορωδίας Τρίπολής), ο χορός (συμμετοχή σε χορευτικά συγκροτήματα).

male200

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ 

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1983 όπου και διαμένει. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός της Αεροπορίας ενώ γνωρίζει Αγγλικά. Επίσης έχει πτυχίο Ιεροψάλτη, δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κρουστών οργάνων. Στο φροντιστήριο μας έχει αναλάβει τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας. Είναι ιεροψάλτης στον Ι. Ναό Αγ. Βαρβάρας από το 2000 και μέλος χορωδιών και παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων.

female200

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1983. Είναι πτυχιούχος του τμήματος φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά καθώς και το χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Στο φροντιστήριο μας έχει αναλάβει τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών της Α΄Λυκείου και της Νεοελληνικής Γλώσσας. Αγαπημένες της ασχολίες είναι το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων, τα ταξίδια, η μουσική.